Energieadvies nodig? Wij helpen je snel!

02 588 92 38 Of bel mij gratis terug!

Toplijst van de elektriciteitsleveranciers

Elke maand publiceert CallMePower de toplijst van de goedkoopste gas- en elektriciteitsleveranciers. Deze realtime rangschikking wordt automatisch gegenereerd op basis van het concurrentievermogen van de leveranciers bij elke simulatie die wordt uitgevoerd op CallMePower. Meer info

Rangschikking methodologie

Leveranciers worden gerangschikt op basis van hun gemiddelde prijs per jaar (incl. BTW) voor gas en elektriciteit die werd geregistreerd in de vergelijkingstool. Enkel het goedkoopste aanbod van elke leverancier wordt in aanmerking genomen.

Voorbeeld (fictief): Hieronder vindt u de rangschikking van drie leveranciers n.a.v. vijf verschillende simulaties, en op basis van hun goedkoopste energieaanbod. In Simulatie 3 heeft Top Energie - voor het gevraagde profiel - geen aanbod.

Leverancier Simulatie 1 Simulatie 2 Simulatie 3 Simulatie 4 Simulatie 5
Super Energie 1 1 1 2 3
Wouhou Energie 2 2 2 1 2
Top Energie 3 3 3 / 1

De gemiddelde plaats in de rangschikking word als volgt berekend:

  • Super Energie : (1+1+1+2+3) / 5 = 1,6
  • Wouhou Energie : (2+2+2+1+2) / 5 = 1,8
  • Top Energie : (3+3+3+1) / 4 = 2,5

CallMePower by Selectra is dé energievergelijker voor gas en elektriciteit in België. Met deze vergelijkingstool en energiegids helpen we jou op weg met de best passende keuze. Vele Belgen besparen op hun energiefactuur dankzij onze energieprijzenvergelijker!

Klik hier voor meer informatie over de energiemarkt!